Contact

Aannemersbedrijf van Zoelen bv
Postbus 8079
3503 RB Utrecht

kantoor

Nevadadreef 58,
3565 CC Utrecht

telefoon 030 263 11 11
fax 030 262 32 74
   
e-mail info@vanzoelen.nl
internet www.vanzoelen.nl

ArchiRenovatie

Een renovatieconcept welke duurzaamheid, architectuur en energiebesparing samenbrengt.Downloads

Beleidsverklaring 2016-2019 Algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden Algemene voorwaarden voor Aanneming werk Consumentenvoorwaarden Verbouwingen van Stichting Bouwgarant    

Volg ons

RSS-feed
Volg ons op Twitter
Bezoek onze Facebook-pagina

Vacatures

 • Afstudeeropdracht brandpr...
 • Stageplaats assistent wer...
 • Stageplaats assistent uit...

 • > Meer vacatures
  Klik hier voor een grotere foto van 100 jaar samen op reis

  100 jaar samen op reis

  Als je instapt in een trein die al 100 jaar rijdt is dat heel bijzonder. Van een kleine dieseltrein is hij uitgegroeid tot een moderne sneltrein. Wij zijn trots om deze trein verder te brengen naar bekende en nieuwe bestemmingen. Met dezelfde persoonlijke aandacht als de afgelopen 100 jaar, met passie en voortdurend bijgewerkte vakkennis rijden we samen met onze passagiers naar prachtige eindstations. Deze stations veranderen mee met hun tijd. Ze worden bijv. steeds milieu- en gebruikersvriendelijker. Niet alleen op installatiegebied, maar ook op circulair materiaalgebruik. Een goed verloop van de rit vraagt om creativiteit; een vorm van vrijdenken, buiten de gebaande paden treden, grenzen opzoeken, je nek uitsteken, vallen en weer opstaan. Zo geven wij als organisatie betekenis aan toekomstbestendig ondernemen. Mooi om samen met onze teams deze trein nog vele reizen te laten maken.

  Met u als passagier!

  Stevelina en Martin,
  Directie