Brandveiligheid

Met vertrouwen beschermen

Een veilige leefomgeving lijkt vanzelfsprekend, maar is dat allerminst

Naast onze bouwkundige diensten is Van Zoelen uw actieve partner in brandveiligheid. Uw kostbare bezit in vlammen zien opgaan is het laatste wat u wilt. De kans dat het gebeurt mag statistisch gezien klein zijn, toch is brand een reëel risico om rekening mee te houden. Bij nieuwbouw, maar ook zeker bij restauratie, renovatie of herbestemming van oudere gebouwen zou brandveiligheid de standaard moeten zijn.

Sinds Van Zoelen bezig is met brandpreventie en brandveiligheid constateren we keer op keer dat een veilige leefomgeving vanzelfsprekend lijkt, maar dat het nooit een uitgemaakte zaak is. Specialisten van Van Zoelen inspecteren gebouwen daarom op brandveiligheid en adviseren over eventuele aanpassingen. Steeds met het doel de kans op brand en de eventuele uitbreiding van brand zo veel mogelijk te reduceren. Het uitgangspunt is altijd: veilig vluchten.

Van Zoelen voert al het werk dat met brandveiligheid te maken heeft in eigen beheer uit. In een digitaal beheerssysteem legt Van Zoelen al het werk vast dat met brandveiligheid te maken heeft. Zo weten we zeker dat een veilige brandscheiding een veilige brandscheiding blijft. Zo beveiligt Van Zoelen uw bezit continu tegen de risico's van brand.

Voor de beste beveiliging tegen brand heeft Van Zoelen diverse specialisten in dienst. Onze gecertificeerde installateurs en brandpreventiedeskundigen bieden u een complete oplossing voor integrale brandveiligheid. Zij staan voor u klaar om u uit de brand te helpen: van het voorbereidende bouwkundige installatietechnische werk tot en met het herstel van bouwkundige brandscheidingen.

Vraag het de expert!

Wilt u meer weten over brandveiligheid? 
Vraag het onze expert Lennard Voorberg. Als teamleider brandveiligheid adviseert hij uw graag over de bescherming van uw object of project.
Mail naar brandveiligheid@vanzoelen.nl of bel 030-263 11 11