Samen maken we het waar!

Mensen met kennis van zaken

Van Zoelen is een aannemersbedrijf in Utrecht met grote kennis van zaken en een breed aanbod van diensten. Wij bieden u resultaat bij de realisatie van complexe bouwprojecten. 75 medewerkers staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Bij Van Zoelen is uw nieuwbouw, renovatie, restauratie, herbestemming of meerjarenonderhoud in kundige en vertrouwde handen.

Ervaring geeft vertrouwen
Sinds 1918 werkt aannemersbedrijf Van Zoelen in, met en voor Utrecht. De bouw van een ondergronds museum, de renovatie van een klassiek warenhuis, de duurzame nieuwbouw van een kantoor of de herbestemming van een winkel… Ook uw objecten bouwt en onderhoudt Van Zoelen met de 'eeuwige' ervaring van een solide Utrechts bedrijf.

Samenwerken aan resultaat
Nadenken, communiceren, uitvoeren, controleren. Deze werkwijze maakt Van Zoelen tot hét intelligente multidisciplinaire bouwbedrijf van Utrecht en omstreken. Met Van Zoelen weet u altijd waar u aan toe bent. We dragen in een vroeg stadium oplossingen aan die cruciaal zijn voor het beste eindresultaat. Daarbij werken we samen met ons partnernetwerk van architecten, constructeurs en andere bouwprofessionals.

Meer informatie Jubileuminterview:Van Zoelen honderd jaar

Meer weten over de rijke historie van Van Zoelen? Lees '1918-2018: 100 jaar Van Zoelen': het interview met vijf markante
(ex-)medewerkers!

meer lezen