Servicecontracten

24/7 staan wij voor u klaar

Altijd en overal verzekerd zijn van de snelle en goede service van Van Zoelen

Als vooruitstrevend aannemersbedrijf gaat Van Zoelen met de tijd mee. Als u dat wenst, staan onze medewerkers 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. U kunt daarvoor een servicecontract afsluiten.

Om de waarde van vastgoed te beschermen, is constant onderhoud nodig. Alleen zo blijft uw bedrijfspand of woning in uitstekende conditie, wat niet alleen aantrekkelijk is voor u zelf maar ook voor de omgeving.

Met een servicecontract van Van Zoelen kunt u voor zowel de korte als de lange termijn de zekerheid regelen van snelle en goede service. Dat kan variëren van de reparatie van een klemmende deur tot de uitbreiding of hoogwaardige verbouwing van uw kantoor.

Een servicecontract is een overeenkomst op papier. Het is de basis van het echte werk: zien wat er noodzakelijk is. Van Zoelen heeft specialisten in dienst met oog voor detail én aandacht voor de grote lijn. Welke onvolkomenheden kunnen we efficiënt oplossen? Wat zijn de risico’s voor nu en later?

Onze medewerkers komen bij u langs voor inventarisatie en inspectie zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Pas daarna stellen we samen met u het servicecontract op.

Vraag het de expert!

Wilt u meer weten over servicecontracten? Vraag het onze expert Lennard Voorberg.
Hij kan u alles vertellen over servicecontracten van Van Zoelen.