Diensten van Van Zoelen

Samen bouwen aan de toekomst

Van Zoelen speelt in op trends, is creatief en bouwt aan de toekomst. In de stad en regio Utrecht wordt net als elders in Nederland de roep om meer kwalitatieve en beter betaalbare woningen, winkels en kantoren steeds sterker. Aannemersbedrijf Van Zoelen ziet drie trends die vragen om zowel bouwkundig vakmanschap als creativiteit.

Inspelen op de trends van vandaag
1 De behoefte aan verantwoorde en duurzame bouwoplossingen groeit.
2 Klanten verwachten gebruiks- én milieuvriendelijke materialen en installatietechnieken.
3 Er ontstaan steeds meer innovatieve initiatieven voor herbestemming van gebouwen.

Graag tot uw dienst!
Wij zetten al onze expertise in om u volledig te ontzorgen op het gebied van:
• Nieuwbouw
• Herbestemming
• Renovatie
• Restauratie
• Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Bouwen is creatief zijn
Vooral toekomstbestendig ondernemen vraagt om veel creativiteit. Van Zoelen is u graag en goed van dienst. In alles wat wij doen zoeken we binnen de kaders en het budget grenzen op, steken we onze nek uit en treden we zo nodig buiten de gebaande paden. Alles om u en uw klanten de beste service en onderhoud te bieden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Van Zoelen volgt de actuele trends in de markt en maatschappij op de voet. Zo weet u zeker dat wij ook uw bouwproject aannemen en uitvoeren conform de wensen en eisen van deze tijd. Bovendien werken wij altijd ‘MVO’. Alles wat wij doen, doen wij zoveel mogelijk met oog voor mens, maatschappij en leefomgeving. 

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
U werkt samen met ons aan uw project, maar u hebt altijd de regie. Als u ons inschakelt, profiteert u altijd van ons totaalpakket: uitvoering, advies en begeleiding van uw project van A tot Z. Daarbij voorzien we u graag van een passend meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor al uw objecten.

Uit de praktijk
Projecten van aannemersbedrijf Van Zoelen