De medewerkers van Van Zoelen

Vertrouw op mensen met kennis

Elk bouwproject heeft een unieke omvang, duur en focus. Dat vraagt om unieke inzet. Van Zoelen heeft alle disciplines in huis om ook voor uw project een gespecialiseerd team samen te stellen. Met Van Zoelen beschikt u altijd over een gemotiveerd team met precies díe kennis, kunde en capaciteit die u nodig hebt. Zo leveren wij kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Niets meer, niets minder.

Dat kan variëren van één medewerker die voor u aan de slag gaat tot een bouwteam compleet met projectleider, werkvoorbereider en diverse uitvoerders. In alle gevallen bent u verzekerd van toegewijde, professionele en enthousiaste krachten die uw project soepel van A tot Z uitvoeren en begeleiden. Afgesproken!

Van Zoelen heeft een eigen materieel- en wagenpark en een werkplaats. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met de modernste apparatuur en hulpmiddelen. Samen met de ‘platheid’ van de organisatie maakt ons dat bijzonder wendbaar en flexibel. Op elk moment kan Van Zoelen uw project bijsturen, ook als er tijdens het werk specifieke wensen ontstaan. Dat is geen enkel probleem en het gaat altijd in goed overleg met u.

Wat anderen zeggen
Zes redenen om voor Van Zoelen te kiezen

• 'Ze luisteren eerst en komen dan met een oplossing'
• 'Prettige, plezierige en betrokken mensen die van begin af aan meedenken'
• 'Ze hebben zó veel kennis en kunde in huis: van directie tot werkplaats'
• 'Je kunt van ze op aan en ze komen altijd hun afspraken na'
• 'Breed inzetbaar op complexe projecten tegen een goede prijs'
• 'Van Zoelen? Dat is de ideale partner voor elk bouwteam!'