Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met Van Zoelen

Passie voor mens en milieu
 

In alles wat we doen dragen we bij aan een duurzame samenleving

Van Zoelen draagt mens, maatschappij en milieu een bijzonder warm hart toe. In al ons werk zoeken wij de juiste balans tussen de drie P's van 'people', 'planet' en 'profit'. Zo mag winst maken nooit ten koste gaan van mensen en de leefomgeving. Het is een hele uitdaging om MVO te ondernemen in deze dynamische wereld.

Ondanks dat ziet Van Zoelen het als taak om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO is de basis van waaruit wij al onze werkzaamheden uitvoeren. Met alle ervaring en expertise in de stad Utrecht en omgeving heeft Van Zoelen een naam hoog te houden. In alles wat wij doen dragen wij zoveel mogelijk bij aan een duurzame samenleving.

Door MVO te werken voegt Van Zoelen op een economische, maatschappelijke en milieutechnische verantwoorde wijze meerwaarde toe aan de behoefte van huidige en toekomstige generaties. Wij beschikken hierbij over het FSC®-Certificaat (Licence code FSC-C016028) om bij zoveel mogelijk projecten FSC-gecertificeerde producten toe te passen. Tevens zijn we VCA-gecertificeerd.

Het is onze ambitie om het eindresultaat van ons werk zo verantwoord mogelijk te leveren aan de opdrachtgever en eindgebruiker, waarbij we rekening houden met onze medewerkers, de leefomgeving en onze eigen financiële gezondheid.

In de praktijk
Wat doet Van Zoelen aan MVO?

• Opleiding en persoonlijke ontwikkeling voor medewerkers
• Nadruk op veiligheid en gezondheid (V&G) en arbo
• Bewuste en proactieve bedrijfscultuur creëren
• Hergebruik van materialen en betere afvalscheiding
• Minder grondstofverbruik, meer duurzame materialen
• Steun aan zowel lokale als internationale MVO-initiatieven (Ghana)
• Circulair, gasloos en energieneutraal bouwen

Meer informatie
Vraag het de expert!
Wilt u meer weten over MVO? Vraag het onze expert Richard Cozijnsen. Hij kan u alles vertellen over maatschappelijk ondernemen met Van Zoelen.

Vraag het de expert!

Wilt u meer weten over MVO? Vraag het onze expert Richard Cozijnsen. Hij kan u alles vertellen over maatschappelijk ondernemen met Van Zoelen.