MeerjarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Vertrouw op jarenlange ervaring

Een gedegen meerjarenonderhoudsplan (MJOP) behoedt u voor onverwachte hoge kosten

Iedereen vindt het prettig om van tevoren te weten waar hij of zij aan toe is. Dat geldt dubbel en dwars voor grote en langlopende bezittingen zoals bedrijfspanden. Het onderhoud kan flink in de papieren lopen, vooral als gevolg van verkeerde zuinigheid, verborgen gebreken of achterstallig onderhoud van een eerdere eigenaar.

Direct al bij de oplevering van een nieuwbouwpand is een MJOP van grote waarde. Hiermee blijft uw gebouw langer in goede staat en komt u niet over een aantal jaren onverwacht voor grote uitgaven te staan. Met behulp van een MJOP verdelen wij de kosten gelijk over de jaren. En door het regelmatig onderhoud voorkomt u vervanging van materialen, dus u bespaart kosten.

Van Zoelen is als bouwkundig aannemer gespecialiseerd in meerjarenonderhoudsplanning. Een MJOP van Van Zoelen is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie. Voor sommige van onze klanten, zoals de SHV aan de Rijnkade in Utrecht, werken wij al dertig jaar.

Wij zetten onze expertise graag in om voor u een passend en gedegen MJOP te schrijven dat exact aansluit bij uw gebouw en uw wensen. Met een goed doordacht MJOP komt u minder snel voor verrassingen te staan. U bent enerzijds beter voorbereid op het onverwachte en hebt anderzijds de zekerheid dat uw waardevolle bezit nog jaren mee kan.

MJOP in het kort
• Geschikt voor vastgoedeigenaren, VVE's, woningbouwcorporaties, …
• Beter budgetteren en vooruitkijken
• Complete ontzorging, 100% maatwerk
• Geen onverwachte en ongelegen onderhoudskosten
• Eén overzichtelijk dossier met planning, begroting, tekeningen, contracten en risico's
• Zowel voor interieur en exterieur als voor installaties

Vraag het de expert!

Wilt u meer weten over ons MJOP? Vraag het onze expert Louis Sprang.
Hij kan u alles vertellen over het meerjarenonderhoudsplan van Van Zoelen.