Duurzaamheid

Duurzaamheid is in onze visie: lange termijn denken.

Wij streven naar langdurige relaties met klanten, onderaannemers en leveranciers door hoogwaardige producten en een prettige werksfeer.

Onze bedrijfsvoering is gericht op duurzaamheid. Ons milieuvriendelijke kantoorpand is een goede start, maar driekwart van onze uitstoot komt van ons wagenpark. Daarom hebben we de intentie ons wagenpark te verduurzamen door geleidelijk over te stappen op voertuigen met een lagere CO2-uitstoot en alternatieve brandstoffen.

Internationaal ondersteunen we projecten in Ghana, zoals gezondheidsklinieken en scholen, in samenwerking met de Holland Ghana Foundation. Via het WNF steunen we ook bosbehoud in Kameroen.

Als eerste FSC®-gecertificeerde aannemer in Nederland garanderen wij duurzaam bosbeheer bij al onze projecten. Ons Van Zoelen Groen team houdt de laatste duurzame technieken bij om innovatieve bouwoplossingen te bieden. In samenwerking met opdrachtgevers maken we zoveel mogelijk gebruik van FSC-hout en andere duurzame materialen, scheiden we afval en beperken we energieverbruik tijdens de bouw.

Duurzaam ondernemen

Volg ons op LinkedIn voor meer (duurzame) updates en inspiratie.

Duurzaam ondernemen utrecht van zoelen  (1)